FLOWFOOD

FLOWFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FlowFood. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 15:24 Goed eten, soep was helaas lauw. Ondanks bestelling van 2 uur van te voren, toch 30 min vertraging in de levering. Die planning zou nog wat beter kunnen. Eten is een aanrader!
17 mei 2022 om 20:22 Lekker, betaalbaar en erg snel. Aanrader!
29 apr 2022 om 6:58 Super vriendelijk en flexibel personeel, dat in staat was zelf de bestelling te bezorgen na een miscommunicatie met thuisbezorgd! Het eten was heerlijk en lekker vers.
16 nov 2021 om 20:34 I ordered the chicken salad and truffle pita (large). Together they were the perfect amount for a good and healthy meal. I liked the salad very much. Def coming back!
13 nov 2021 om 18:03 The food was so cold it gave a feeling that its leftover, I am not sure about other dishes but I am sure soup is never served cold. A delivery which took 18 min in thuisbezorgd bag. which is supposed to keep fold warm all the dishes was super cold.
7 nov 2021 om 12:05 Zonde van je geld. Pittige Orange soep heeft geen pit, waterig en zit bijna geen groentjes in. Notenbar is mini haha. En pita kip is minipita dotje groenten en plukje kip. Shame ! Geld niet waard. Bezorger had geen tanden wtf
9 okt 2021 om 19:55 Tasted very good, great food!
2 okt 2021 om 13:57 Super lekker!! Exacte tijd bezorgd
30 sep 2021 om 15:18 Heel lekker, je proeft de versheid van het eten. Ik snap niet waarom er stond dat het zo lang zou duren, het kwam heel snel!
29 sep 2021 om 21:49 Erg lekkere soepjes. Kleine portie maar voor de prijs prima, Ik zou er makkelijk twee op kunnen als avondmaaltijd. Ik vond de smaak erg lekker en vers.
4 sep 2021 om 21:51 Bland and flavourless food